Promocions exclusives al cor de Barcelona

Torre Diagonal 331 és un impressionant edifici icònic de Barcelona situat al millor tram del nou eix de Passeig Sant Joan, ara convertit en una de les zones més exclusives de Barcelona.

Els habitatges de Torre Diagonal 331 estan reformats amb tot luxe mantenint el caràcter i elements originals.

  • Globality Developments - Diagonal 331
  • Globality Developments - Diagonal 331
  • Globality Developments - Diagonal 331
  • Globality Developments - Diagonal 331

Torre Diagonal 331

Habitatges de luxe en una finca totalment reformada que manté tot l’esplendor original i amb vistes impressionants a la Sagrada Família o a l’espectacular pati interior de l’Eixample.

Apartaments moderns amb una distribució pràctica i fluida que connecta espais creant zones obertes i plenes de llum.

Globality Developments - Diagonal 331 - Salon
Globality Developments - Diagonal 331 - Cocina

Torre Diagonal 331 combina el luxe d’una finca senyorial amb la comoditat i els acabats més moderns

Apartaments exteriors a una finca exclusiva que ofereix l’oportunitat de viure en un espai singular amb tot el luxe i confort de la vida moderna.

Els apartaments que donen a la Diagonal tenen vistes privilegiades a la Sagrada Família. Vistes obertes amb molta llum natural que ressalten el disseny dels habitatges. A partir de 75 m2 amb un dormitori principal, una habitació, dos banys i balcó o amplis finestrals.

Els apartaments que donen a pati interior ofereixen tots els avantatges per gaudir dels famosos patis verds de l’Eixample: l’equilibri perfecte entre viure al centre de la ciutat i, a el mateix temps, un ambient tranquil i relaxat. Estan orientats al mar i disposen de dues galeries espectaculars amb molta llum natural. A més disposen d’una cuina i un menjador molt grans per a més luxe i comoditat.

Globality Developments - Diagonal 331
Globality Developments - Diagonal 331
Globality Developments - Diagonal 331
Globality Developments - Diagonal 331

Els habitatges compten amb acabats d’alta qualitat i amb l’últim en electrodomèstics amb marques com SMEG, BULTHAUP, MIDI, FIORA, RAMON SOLER y GEBERIT. També tenen parquet, calefacció i aire condicionat.

Barcelona, una ciutat per gaudir

Torre Diagonal 331 és una promoció situada a una de les avingudes més exclusives de Barcelona. Està molt ben comunicada amb cotxe, transport públic i carril bici.

És a una de les zones cèntriques de moda a Barcelona, un lloc excel·lent per passejar i gaudir amb la seva àmplia oferta de botigues i restaurants. Situada a la zona alta de l’Eixample Dret, tocant a Passeig Sant Joan i molt a prop del temple de la Sagrada Família.

El clima de Barcelona, la seva història, l’arquitectura, la cultura, la gastronomia, la gent i els mercats, són només unes quantes raons que fan que Barcelona sigui una de les ciutats preferides tant per visitar com per viure-hi.

I no oblidem el seu ambient cosmopolita i acollidor que compta amb carrers plens de botigues, cafès i racons encantadors.Globality Developments - Diagonal 331 - Dormitorio

Torre Diagonal 331 és una gran oportunitat per comprar a una de les millors zones per viure o invertir de Barcelona.

Estarem encantats d’atendre’t amb cita prèvia a les nostres oficines de venda a l’Avinguda Diagonal 611, 8a planta de Barcelona.

Demana una cita per mail, telèfon o formulari adjunt.
Estarem encantats d’explicar-te tots els detalls.

PER A MÉS INFORMACIÓ
OFICINES

Globality Developments
Avda Diagonal 611, 8è
08028 Barcelona